Home
SRD Bedrijfsdiensten
Keurenplein 27
1069 CD Amsterdam

Tel: 020 - 619 44 23
Fax: 020 - 619 44 74

Contact opnemen

KvK 33254680

Over ons

SRD Bedrijfsdiensten® is een gerenomeerd schoonmaakbedrijf met ruim 20 jaar ervaring. Wij zijn dé specialist op het gebied van schoonmaak en reiniging van bedrijfspanden, kantoren, showrooms en werkplaatsen. Met onze eigen hoogwerkers en telescoop glasbewassing kunnen wij zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant reinigen en ramenlappen. Géén raam is voor ons te hoog!

Ons personeel is vaardig en gediplomeerd voor het werk dat gedaan moet worden, waardoor wij u kunnen verzekeren van een kwalitatief hoog en uitermate schoon opleveringsniveau. De werkwijze van al onze medewerkers voldoet aan de kwalitatief hoogstaande normen van de OSB. (Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten)

Kiwa Gecertificeerd NEN 4400
Stichting Normering ArbeidSKiwa Nen 4400RD Bedrijfsdiensten voldoet aan de eisen van NEN 4400-1:2010 met betrekking tot de aangifte en afdracht van loonheffingen en omzetbelasting, loonbetaling niet in strijd met de Wml, het administreren van identiteitsdocumenten, het uitvoeren van identiteitscontrole en controle op het gerechtigd zijn tot het verrichten van arbeid in Nederland, alsmede het voldoen aan de eisen met betrekking tot in- en doorlenen of uitbesteden van werk. De inspectiebevindingen alsmede onderbouwing van eventuele uitsluitingen zijn gerapporteerd in het inspectierapport. Dit inspectiecertificaat biedt toegang tot inschrijving in het register Normering Arbeid, dat te raadplegen is op www.normeringarbeid.nl.

Voor vragen of een offerte kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen