SRD Bedrijfsdiensten is sinds 1 september 2015 de troste eigenaar van een nieuw soort warmwaterhogedrukreiniger. De warmwaterhogedrukreiniger kent een veelzijdige toepasbaarheid, zeker op plaatsen waar geen elektriciteit voorzien is, dankzij de eigen krachtbron en de autonome werking. Deze hogedrukreiniger is uitgerust met de nieuwste groene technologieën, onder meer een Green Boiler.

De GreenBoiler werd ontwikkeld met oog voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, waarbij het milieuaspect van deze brander een zeer sterk pluspunt is voor tal van reinigingsklussen. Deze GreenBoiler levert een enorme brandstofbesparing op. Tevens is deze boiler milieubewuster en heeft een lage CO2 uitstoot. Met het milieu in gedachte, is er tevens geïnstalleerd een automatisch stopsysteem dat de hogedrukreiniger doet uitschakelen wanneer er een half uur geen reinigingsactiviteit is.

SRD Bedrijfsdiensten kan op een milieuvriendelijke manier al uw hogedrukwerkzaamheden uitvoeren. Vraag geheel vrijblijvend bij ons een prijsopgave op. Tevens is het mogelijk dat wij kosteloos een proefstuk voor u, uw VVE of uw relaties kunnen uitvoeren zodat u de voordelen van deze machine kunt ondervinden.

Voor vragen of een offerte kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.