Uw kantoor of bedrijfsruimte op en top schoon!

Schone werkruimtes spelen een grote rol bij de arbeidsomstandigheden uw medewerkers. Een schone werkomgeving stimuleert uw personeel en een schoon kantoor of schone bedrijfsruimte is tevens representatief voor uw (potentiële) klanten. Daarnaast is een regelmatige schoonmaak noodzakelijk voor behoud van de hygiëne.

SRD Bedrijfsdiensten zorgt ervoor dat uw bedrijf of kantoor op en top schoon is. Een combinatie van uw wensen en deskundig advies van SRD Bedrijfsdiensten zorgen voor een perfect aansluitend plan.

Onder regulier schoonmaakonderhoud en interieurverzorging wordt het dagelijks en periodiek schoonhouden van kantoren en gebouwen verstaan. Bij elke opdrachtgever van SRD Bedrijfsdiensten worden vaste medewerkers aangesteld die een standaard vast werkprogramma afwerken. Hierdoor groeit het verantwoordelijkheidsgevoel voor het desbetreffende object en zullen de medewerkers continu gemotiveerd hun schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren.

SRD Bedrijfsdiensten® kan dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaak werkzaamheden verrichten voor uw kantoor, bedrijfspand, showroom of werkruimte.

Voor vragen of een offerte kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.