Home
SRD Bedrijfsdiensten
Keurenplein 27
1069 CD Amsterdam

Tel: 020 - 619 44 23
Fax: 020 - 619 44 74

Contact opnemen

KvK 33254680

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen wordt in iedere bedrijfsvoering steeds belangrijker. Niet alleen het uitvoeren, maar ook het documenteren van genomen en nog te realiseren acties. Dit wordt niet alleen geëist via overheid en opdrachtgevers, maar ook vanuit de maatschappij.

Bij de uitvoering van onze werkzaamheden zorgen wij ervoor dat nadelige gevolgen voor mens en milieu zoveel mogelijk worden uitgesloten, dan wel tot het minimum beperkt. Wij stellen voorop dat SRD Bedrijfsdiensten zich bij het gebruik van schoonmaakmiddelen altijd houdt aan de wet- en regelgeving. Wij passen zo min mogelijk milieubelastende materialen, middelen en producten toe zoals navulbare flacons, doseersystemen en daar waar mogelijk helemaal geen middelen door het microvezelsysteem.

SRD Bedrijfsdiensten is in alle lagen actief in het “Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen”. Wij wijzen u erop dat wij hier dagelijks nog lering uittrekken. Uiteraard staan wij altijd open voor uw suggesties en op- of aanmerkingen.

Download PDF Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Offerte aanvragen